Ervaringen van bezoekers


Hieronder kun je ervaringen lezen van bezoekers aan Opvang Reuzen Lief.

Ben je zelf bij ons in de opvang geweest en wil je graag jouw ervaring delen, goed, slecht, tips of tops dan zijn wij daar heel blij mee! 

 

 

Commentaren: 13
  • #13

    Katinka (zondag, 31 mei 2020 12:53)

    Afgelopen dinsdag bij Opvang Reuzen Lief geweest en kennis gemaakt met Ellen.

    Wat een liefdevol mens met grote passie voor haar opvang.

    De konijnen zitten er allemaal zo fijn en relaxt bij. Niks geen ijzeren hokjes maar hele fijne rennen waar konijntjes na quarantine in mogen genieten.

    We hebben ons rammetje Stip gekoppeld aan Mia uit de opvang. Liefde op het eerste gezicht konden we wel zeggen! We hebben nu een heel verliefd en klef stel thuis.

    We kregen overgangvoer, informatie boekjes, folders en een paspoort met entingen mee. Helemaal top!

    Dankjewel Ellen. We hebben vakantie opvang bij je geboekt en we zien je over je een paar maanden weer.

    Liefs, Joost, Mia, Stip en Katinka

  • #12

    Cindy (woensdag, 13 mei 2020 16:53)

    Via FB kwam ik toevallig het verhaal tegen van de gedumpte konijnen en gelukkig kon ik 2 zusjes (Bibi & Bella) reserveren, via de opvang Reuzen lief. Als ze 10 weken waren mochten ze weg. Het hele nestje (Bibi, Beau, Boris, Bella en Rocky) werden erg ziek en helaas hebben Bibi en Rocky het niet gered, toen moest er dus een ander maatje voor mijn Bellaatje worden gezocht en gelukkig was die snel gevonden door een reservering die niet door ging kwam er voor mij een te schattig meneertje Koekepeertje vrij, die moest worden gekoppeld aan Bella, maar met alle ervaring en de band die Ellen met haar konijnen heeft moest dit een goeie match zijn en dat heeft ze goed voorspeld wat zijn ze leuk!!!! Ik mocht bij de koppeling zijn en met veel informatie en 2 schattige konijnen ging ik naar huis, wat ik fijn vind dat ik bij alle vragen nog ap verkeer met Ellen heb en ik foto's en filmpjes met haar kan delen. Ik ben blij dat ik via deze weg mijn konijntjes heb gevonden en hoop dat we jog lang van elkaar migen genieten. X

  • #11

    Nina en Stefan (dinsdag, 11 februari 2020 04:07)

    Wij hebben van het weekend een heel leuk koppeltje opgehaald bij Opvang Reuzen Lief.
    Ondanks het slechte weer werden wij hartelijk ontvangen, werd er de tijd genomen en was alles helemaal geregeld voor ons. De konijntjes zijn ontzettend lief en de kinderen zijn er ook helemaal gek mee. We hebben een informatie boekje, paspoortje en gezondheidsverklaring mee gekregen.

    Over de opvang zelf: Wat een fijne en rustige opvang. De konijnen zijn allemaal zo relaxt en ontspannen. De dieren leven allemaal in groepjes of koppels, geen enkel dier is alleen. De verblijven zijn heerlijk ruim en ze kunnen zowel binnen als buiten rondlopen.

    Super service en heel fijn contact gehad. Ook al onze vragen werden hartelijk beantwoord.

    Bedankt Ellen, wij raden jouw opvang zeker aan!

    Je ziet ons en de konijntjes terug voor vakantie opvang.

  • #10

    Martine (woensdag, 29 januari 2020 06:44)

    Hele fijne opvang. Liefdevol.

  • #9

    Stella (zaterdag, 04 januari 2020 12:03)

    Hoi! Afgelopen week heb ik mijn twee konijntjes(waarvan één uit Opvang Reuzen Lief) naar de vakantie opvang gebracht. Met een gerust hart kon ik even een paar daagjes weg ondanks dat het op het laatste moment was. De konijnen krijgen lekker en goed voer. En alle ruimte die ze nodig hebben.

    Bedankt voor de goede zorg en alle adviezen❤️

  • #8

    Isa (zondag, 22 december 2019 14:32)

    Wat een mooie opvang heb je Ellen! Ik heb mijn konijntjes hier achtergelaten met een goed gevoel. Zo'n fijne opvang heb ik nog niet eerder gezien, wat een mooie ruimte hebben de luizenbolletjes! Super! Dankjewel

  • #7

    Nathalie van den Hoek (zondag, 17 november 2019 07:03)

    Vandaag in alle vertrouwen ons konijn bij de opvang gebracht. Een mooi ruim hok was beschikbaar voor haar waar ze in alle rust kan wennen. En dan na een poosje kennis maken met andere konijnen. De website ziet er heel mooi uit en is goed en makkelijk in gebruik! De opvang zelf ziet er prima uit, ik heb er alle vertrouwen in dat ons konijn het hier goed gaat hebben!

  • #6

    Jolanda (vrijdag, 15 november 2019 11:18)

    Beste Ellen,
    Ik wilde je even complimenteren voor jouw nette site en manier van werken. Vorige week zijn mijn drietal konijnen bij jou in de opvang geweest voor de vakantie. Je bent een erg fijn persoon om mee te praten en je wist me goed gerust te stellen. Een prachtig groot verblijf stond klaar voor mijn konijntjes. Enkel alles wat ik mee hoefde te nemen was eigen voer, de rest stond allemaal al klaar voor ze. Er werd een contract getekend (dit gaf mij een fijn gevoel) en toen was het voor mij tijd om te vertrekken. Omdat je zag dat ik best moeite had met het 'achterlaten' van mijn konijntjes stelde je me gerust en beloofde me elke dag even te berichten hoe het ging. Dit vond ik ontzettend fijn van je!
    Bedankt voor de goede zorgen en liefde die je mijn konijnen hebt gegeven!

    Groetjes Jolanda, Spikkel en Smikkel

  • #5

    Gabrielle (maandag, 30 september 2019 13:15)

    Van de week hebben wij onze konijntjes bij Ellen, opvang Reuzen Lief, gebracht voor vakantie opvang.Drie weken gaan ze verblijven bij Ellen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het afscheid heel moeilijk vond van te voren. Maar eenmaal aangekomen bij Ellen viel er zo'n rust over mij heen. Alle nijntjes lagen heerlijk te relaxen, hadden de ruimte en schone verblijven. Zo stond er ook een fijne en ruime ren klaar voor mijn lieverds.

    Bedankt Ellen dat ik dankzij jou met een gerust hart op vakantie kan gaan! Je bent een lieverd!

  • #4

    Angela (donderdag, 12 september 2019 16:14)

    Lieve Ellen!
    Ondanks dat ik het diep in mijn hart liever anders had gezien, had ik mij geen betere plek kunnen wensen voor mn 2 konijntjes.. ♡ De liefde voor haar diertjes, hun omgeving, de locatie. Het zat gelijk goed. Hele nette hokken en hun eigen ren/chill/speelplek! Vanaf het 1e contact werd ik door haar begripvol en enorm vriendelijk benaderd! Maakte mij over van alles druk, maar ook dit werd gelijk minder en ebte weg toen wij elkaar ontmoeten.. Bedankt voor alles en vooral ook de na-contact/foto's.. Ga zo door! Lieve groetjes, Angela

  • #3

    Rosalie Linde (zaterdag, 31 augustus 2019 14:46)

    Vandaag bij Ellen langs geweest om een kijkje te nemen bij haar opvang Reuzen Lief. Ik stond met mijn mond vol tanden toen ik de ruime verblijven zag en gelukkige konijntjes die daar rond huppelen. Van zo'n opvang word je echt gelukkig.
    Samen hebben Ellen en ik een lange tijd lopen kletsen. Wat een lieve vrouw, met zoveel liefde voor haar konijnen dat straalt er gewoon vanaf. Ellen heeft duidelijk verstand van zaken want al mijn vragen werden uitgebreid beantwoord!
    Met als resultaat dat ik een onwijs lieve voedster heb kunnen uitkiezen voor bij mijn lieve ram Binkie.
    Dankjewel Ellen, je opvang is een onwijze goeie!!

  • #2

    Ellis (zondag, 04 augustus 2019 17:31)

    Ik heb 6 van mijn kleine dames hierheen gebracht.
    Voor die tijd veel contact gehad, ik laat natuurlijk niet zomaar mijn baby's ergens achter. Direct een goed gevoel over Ellen en haar opvang.
    Het was even een stukje rijden, maar dat was het meer dan waard. Zo'n mooie plek en goed ontvangen.
    Ik wist dat het goed zat en heb mijn lieverds met een goed gevoel aan Ellen overgedragen.

  • #1

    Bionda Bezemer (dinsdag, 11 juni 2019 14:19)

    Vandaag onze lieve Sam opgehaald bij Ellen! En oh wat is hij lief!! Ze heeft de socialisatie echt waar gemaakt. Wij hebben 130 km gereden om dit lieve konijntje op te halen. Ellen zorgt goed voor al haar dieren dat kun je aan alles zien dus wij voelde ons erg goed bij dit adres om zo'n stuk te rijden. Hij is erg sociaal en nieuwsgierig. Wij zijn super blij met dit konijntje!

Iedereen alvast bedankt!!