Opvang konijnen ter adoptie


Hier staan alle konijntjes die opzoek zijn naar een goed nieuw huisje. Mocht er nou geen konijntje tussen zitten die je leuk lijkt, kijk dan over een week nogmaals. Elke week komen er nieuwe konijnen in de opvang, wie weet zit er over een paar dagen wel jouw lieverd in de opvang! Zie je nou een konijntje die je interesse wekt? Neem dan gerust vrijblijvend contact met de opvang op.

 

Heb je de adoptie voorwaarden al gelezen?

 


Opvang Koppels


Opvang voedsters


Goed rust huisje gezocht.
Lees de advertentie even goed door!
Hoi daar!
Mijn naam is Schaap. Ik ben een super leuk, lief, acht jarig teddy widder dametje met een witte, lange vacht. Ik heb best een verleden en het is een lang verhaal dus ga er maar goed voor zitten.
Ongeveer drie maanden geleden ben ik bij Opvang Reuzen Lief gekomen. Ik zag er wat verwilderd uit en had een erg vieze neus, ik bleek verkouden te zijn. Hiervoor ben ik behandelt door de opvang en ben ik voor een herstel periode naar een gastgezin gegaan. Hier heb ik mij heel goed vermaakt en ben ik goed opgeknapt. Ik ben geschoren, mijn vacht was er slecht aan toe, ingeënt en nagekeken door de dierenarts. Alles was in orde, dus ik mocht verhuizen (na een maandje in de opvang)
Ik ben verhuisd en kreeg een leuk vriendje. Helaas ben ik na een aantal weken terug gebracht omdat ik medische klachten had en dit te hoog in de kosten ging lopen. Ze vertelde de opvang dat ik dood ziek was en ingeslapen moest worden. Dus hebben ze mij terug naar de opvang gebracht.
In de opvang aangekomen kreeg ik een fijne, ruime en warme plek in de schuur. De mensen in de opvang zagen geen dood ziek konijn die ingeslapen moest worden. Ik maakte sprongen van geluk en voelde me onwijs goed. Wel viel ze op dat ik schrik van aanrakingen, ze vermoede dat ik slecht ziend ben.
Vandaag ben ik naar de dierenarts geweest en ben ik van top tot teen nagekeken. Ik ben niet ziek! Wat een feest, zo voel ik mij tenslotte ook niet. Enkel hebben ze het vermoeden bevestigd dat ik zeer slechtziend ben. Daarnaast ben ik al op leeftijd en heb ik dus niet meer zoveel vlees op mijn botten. Tipische ouderdom klachten, verder niet.
Omdat mijn neusje wel een klein beetje vies bleef denken ze dat ik vaak verkouden ben. Dit is geen probleem, de opvang gaat nu mij kort behandelen en daarna is dat niet meer nodig.
Wat een verhaal he? Van 'dood ziek' naar een gezond en oud dametje.
Ik mag over een weekje verhuizen (dan ben ik alweer ruim 2 weken in de opvang en ben ik behandelt) en graag zou ik dan een rustig plekje vinden. Hier is mijn wensen lijstje:
  • 🐰Een huisje waar ik binnen kan wonen. Dit heb ik altijd gedaan en is voor mijn vacht ook het beste
  • 🐰Een rustig huis zonder drukke dieren of kinderen (tenzij zij duidelijk gemaakt kunnen worden dat ik niet goed kan zien)
  • 🐰Iemand die mij elke week kan borstelen, dit vind ik heerlijk dus sta ik met liefde toe
  • 🐰Ik zou het heel leuk vinden om aan een opaatje gekoppeld te worden. Maar dit moet niet. Omdat ik blind ben schrik ik van mijn soort genootjes. Dus als maatje kan enkel een oud opaatje of anders alleen met veel menselijke aandacht.
Bij wie mag ik mijn laatste jaren slijten en nog ouder en gerimpelder worden?
De opvang weet dat ik een bijzonder geval ben die wat extra aandacht vraagt aan de adoptanten maar ik ben zo'n sociale, lieve knuffelkont dat ze mij een goed huisje gunnen.
Ik heb een gezondheidsverklaring (met daar op de kleine kant tekeningen) en ben ingeënt.
Ontmoet ik je snel? 🐰Schaap(je)Opvang rammen (gecastreerd) ter adoptie