Opvang konijnen ter adoptie


 

Hieronder vind je de konijntjes die opzoek zijn naar een goed thuis. Staan er geen konijnen op de website, dan hebben wij op dit moment ook geen konijnen ter adoptie!

Wekelijks komen we nieuwe konijntjes in de opvang, zijn er nu dus geen passende konijntjes. Dan wellicht volgende week! Houdt de website dus in de gaten. 

Staan er wel beschikbare konijntjes hieronder. Dan kan je ons mailen met de naam van desbetreffende konijntje. 

 

Heb je de adoptie voorwaarden al gelezen?

 

 

Koppels en groepen


Opvang Reuzen Lief heeft het volgende groepje ter adoptie.. 

 

Simba en Olaf

 

Hey daar! 

Wij zijn een geweldig leuk, lief koppel tussen de 1 en 2 jaar oud. Ik, Simba, zal ons even voorstellen. We beginnen met mijn mooie zwart witte hangoor vriendin Olaf. Zij is een hele knappe jonge dame met twee prachtig blauwe ogen. Een klein middelmaatje van zo'n 2\2,5 kilo zwaar. Ze is wat verlegen naar vreemde maar als ze je eenmaal kent is ze een nieuwsgierig aagje. 

 

 

Ikzelf ben die knappe vent helemaal links. Zoals je ziet past de naam Simba mij goed dankzij de lange manen achter mijn oren. Ook ik ben vrij klein van stuk en zo'n 1,5\2 kilo zwaar. Graag ben ik actief bezig en lekker in de weer met knagen, springen en rennen. Lekker luieren naast mijn vriendinnetje vind ik ook heerlijk. 

 

Wij hebben altijd lekker buiten gewoond en zijn hier ook het gelukkigst. Dus een ruim buiten verblijf of ruime schuur is voor ons ideaal. 

 

Recent zijn we naar de dierenarts geweest, gezond verklaard en gevaccineerd. Nu zijn we helemaal klaar voor een nieuw avontuur en wij hopen dat die bij jou thuis is!? 

 

Kom je ons snel opzoeken? 


voedsters


rammen (gecastreerd)


Opvang Reuzen Lief heeft de volgende rammen ter adoptie.. 

 

Oopsie, Spruit en Trippel 

 

Hey hoi daar! 

Wij zijn Oopsie, Spruit en Trippel. Drie super gezellige broers van momenteel zeven weken oud. Wij zijn het gevolg van een Oeps nestje. Dit betekend dat wij niet gepland waren. Hierdoor werd het al snel te druk in ons oude huis en moesten wij naar de opvang verhuizen. Helemaal omdat onze moeder alweer een nestje heeft gekregen die veel aandacht en energie vraagt van haar. 

 

Wij broers zijn alle drie onwijs nieuwsgierig, lief en sociaal. Nu zo'n 700 gram zwaar en vermoedelijk zullen we niet groter worden dan 1,5 kilo. Ons moeder is een tan konijn en ons vader een rex. Wij hebben alle drie een normale vacht. 

 

Omdat wij nog jong zijn, zijn wij nog niet gecastreerd. Wel mogen wij met acht weken verhuizen. De castratie word dus door ons nieuwe baasje gedaan. Als dit gebeurd voordat wij 12 weken oud zijn, hoeven we niet apart van ons toekomstige vriendinnetje. Scheelt een hoop gedoe dus! Na de castratie kunnen wij ook direct ingeënt worden. 

 

Wie heeft er voor ons een lief vriendinnetje waar wij mogen wonen? Vanaf volgende week mogen we verhuizen en we hopen dat dit naar jou is. 

 

Zien we je snel? 

 

 

 


Deze foto is niet van Spook. Spook was niet fotogeniek maar ziet er hetzelfde uit als Dolly op de foto..

Opvang Reuzen Lief heeft de volgende ram ter adoptie.. 

 

Spook

 

Hey hoi! 

Mijn naam is Spook, een lekkere grote en schattige vent van zo'n 1,5 jaar oud. Ik ben gecastreerd en heb een tijd samen gewoond met een leuke dame. Helaas klikte het niet meer samen en zijn we beide verder gegaan als singles, opzoek naar geluk! 

 

Mijn karakter is als volgt, ik ben een grote goedzak en een echte lobbes. Ik heb een dikke toet (dikker dan Dolly op de foto) en ben zo'n 5 kilo zwaar. Mijn vachtkleur is wit en mijn oogjes zijn rood, ook wel albino genoemd. 

 

Graag wil ik weer een lief meisje aan mijn zijde hebben. Heb jij die misschien voor mij? 

 

Omdat is fors aan de maat ben heb ik extra ruimte nodig. Denk aan een konijn vriendelijke tuin of stukje grond. Maar ook een grote ruime ren is voor mij goed te doen. 

 

Ik ben recent gevaccineerd en nagekeken door de dierenarts, helemaal klaar voor een nieuw avontuur! 

 

Mag ik bij jou komen wonen?