Opvang konijnen ter adoptie


Hier staan alle konijntjes die opzoek zijn naar een goed nieuw huisje. Mocht er nou geen konijntje tussen zitten die je leuk lijkt, kijk dan over een week nogmaals. Elke week komen er nieuwe konijnen in de opvang, wie weet zit er over een paar dagen wel jouw lieverd in de opvang! Zie je nou een konijntje die je interesse wekt? Neem dan gerust vrijblijvend contact met de opvang op.

 

Er zijn altijd konijnen in de opvang die nog niet op de website staan. Zij komen er vanzelf op of je kan navraag doen via de mail. 

 

Heb je de adoptie voorwaarden al gelezen?

 

Opvang Koppels en groepenOpvang voedsters
Opvang rammen (gecastreerd) ter adoptie

Opvang Reuzen Lief heeft het volgende konijntje ter adoptie.. 

 

Boris

 

Hey hoi! Mijn naam is Boris en ik ben een jonge god van zo'n half jaar oud.  Ik ben weer terug bij de opvang omdat ik ondanks onze castraties het niet zo goed kon vinden met mijn zusje. Maarja ik ben een gecastreerde ram en ga nu lekker door een pubertijd fase. Graag wil ik rennen, springen, slapen en eten en dat elke dag. 

 

Mijn oorspronkelijke herkomst is niet zo leuk. Toen ik vier weken oud was ben ik gevonden in het Groningse bos met mijn broertjes, zusjes, vader en moeder. We zijn naar de opvang gekomen en mooi groot en gezond gegroeid. Nu ben ik dus weer terug bij de opvang en mag ik opzoek gaan naar een lief meisje. 

 

Ikzelf kan naar de dames best wat dominant zijn. Het beste zou dan ook voor mij zijn als mijn nieuwe vriendin niet te dominant is. Dit klikt het beste! 

 

Tot nu toe heb ik altijd binnen gewoond en liep ik los in huis. Maar buiten vond ik het eigenlijk veel leuker. Wanneer ik kon rende ik naar buiten om daar heerlijk te gaan ravotten en te zonnen. Mijn voorkeur heeft dan ook dat ik een permanent buiten verblijf krijg met mijn meisje samen. 

 

Zodra er in de opvang een leuke dame komt die mogelijk geschikt is om met mij samen te wonen, word ze gekoppeld aan mij. Maar als jij een lief meisje voor mij hebt, dan wil ik haar graag leren kennen! 

Het koppelen mag hier in de opvang, je krijgt hier dus hulp bij. 

 

Wie heeft er voor mij een fijn, ruim verblijf waar ik mag wonen tot ik oud en gerimpeld ben? Als je dan ook nog een lief meisje voor mij hebt, ben ik helemaal gelukkig. 

 

Recentelijk ben ik bij de dierenarts geweest, gezond verklaard en ingeënt. Klaar voor vertrek dus! 

 

Zie ik je snel?