de laatste nieuwtjes!

 

13 juli 2020 weer open!

 

 

HOERA! De opvang gaat 13 juli 2020 weer open. We staan weer klaar voor alle konijnen, baasjes en vragen. Tot die tijd zijn we niet bereikbaar. 

 

 

 

Tijdelijk gesloten!

 

 

Wegens renovatie is de opvang gesloten tot 13 Juli 2020. Zolang er adoptie konijnen op de website staan (zie de adoptie pagina) zijn er konijnen opzoek naar een geschikt huisje. Zodra de konijnen in de opvang verhuisd zijn hebben wij geen adoptie konijnen meer tot 13 Juli. 

 

Ook tot de her-opening zijn wij gesloten voor het afstaan van konijnen. 

 

Wel blijft de opvang (iets beperkter dan gewoonlijk) bereikbaar voor vragen en begeleiding op afstand.

 

 

 

We staan in de krant!

 

 

Gister, 23 December 2019, ben ik geïnterviewd voor een artikel in het Noord Hollands dagblad (schagen courant en Helderse courant)

 

Ook is er een mooie foto gemaakt door een fotograaf. Vandaag 24 December 2019 is het artikel in de krant verschenen. Onwijs blij en trots op de opvang!

 

Hier kan je het hele artikel lezen door op de foto te klikken op de Home pagina

 

 

 

Opvang weer open!

 

 Wegens een operatie van mijzelf waren wij tijdelijk gesloten. Gelukkig verloopt het herstel voorspoedig en kunnen we langzamerhand weer starten met het opvangen van konijnen. 

 

De afstand voorwaarden en adoptie voorwaarden zijn wat aangescherpt. Lees beide pagina's er staat belangrijke informatie op. 

 

Vragen? stuur mij gerust vrijblijvend een berichtje.

 

 

 

 

Tijdelijke stop opvang!

 

 Wegens een operatie van mijzelf  heb ik besloten een tijdelijke stop te nemen. De opvang is nu leeg en momenteel worden er dus geen nieuwe konijntjes aangenomen. 

 

In het voorjaar van 2020 start de opvang weer in volle gang. Dan worden er weer nieuwe opvang konijntjes aangenomen en word er weer vakantie opvang aangeboden.