Vakantie opvang Reuzen Lief


Vakantieopvang is niet langer mogelijk! wij gaan sluiten

Wegens sluiten van de opvang kan er geen vakantie opvang meer geboekt worden. Zie home pagina en Facebook voor meer informatie. 

Opvang Reuzen Lief bied ook vakantie opvang aan voor konijnen.

 

Hier is het mogelijk om je konijntjes te brengen wanneer jij zelf op vakantie gaat. De opvang beschikt  over diverse rennen waar maximaal twee konijntjes in kunnen verblijven. Mocht de groep konijnen groter zijn, kan de ren aangepast worden naar de grote van de hoeveelheid konijnen (vraag naar de mogelijkheden)

 

Voorwaarden vakantie opvang:

  • De dieren moeten in goede gezondheid verkeren als ze hier komen logeren (chronische ziekte is een uitzondering)
  • Alle konijnen moeten zijn ingeent tegen rhd1 rhd2 en myxomatose om zo evt ziektes te voorkomen
  • De konijnen zijn het leven buiten gewend. Eventueel kunnen binnenkonijnen in het voorjaar\zomer ook naar buiten. Er is geen binnen opvang mogelijk! 
  • Een konijn die permanent medicatie, speciale voeding of behandeling nodig heeft is welkom. Mits er geen besmettings factor aanwezig is.
  • Er word een 'vakantieopvang formulier' ondertekend met hier in wat basis informatie met persoonlijke gegevens en de konijnen. Ook staat hier in dat deze voorwaarden zijn gelezen en dat je  hier mee akkoord gaat.

 

 

Konijnen worden niet gekoppeld met andere vakantie opvang konijnen of opvang konijnen. De dieren verblijven in aparte verblijven. Tenzij dit gewenst is kan er van de vakantie opvang een koppel vakantie worden gemaakt. Dus bijvoorbeeld dat je eigen konijn permanent gekoppeld word aan een vriendje  zodat jij na de vakantie een leuke koppeltje kan ophalen.

 

 

Opvang Reuzen Lief is gespecialiseerd in de verzorging van alle konijnen rassen. Ook in het toedienen van medicatie, injecties of het toedienen van andere medische handelingen is ruime ervaring. 

 

Het is mogelijk je konijnen een paar dagen voor vertrek van je eigen vakantie alvast hier heen te brengen. Zo kan jij je in alle rust voorbereiden op je vakantie. Tijdens het verblijf van de konijnen worden er diverse keren foto's gemaakt en houden wij contact via whatsapp. 

 

Wat neem je mee naar een vakantie opvang:

  • Geldig vaccinatie boekje (dit mag ook van te voren gemaild worden naar de opvang)
  • Eventuele medicijnen
  • Eventuele lekkernijen\voeding die een konijn gewend is. Dit is optioneel.

Indien er medische klachten ontstaan tijdens het verblijf van de konijnen, zal er altijd contact worden gezocht met de eigenaar en zo nodig de dierenarts. We zijn tegen het onnodig laten inslapen of laten lijden van een dier en er zal indien twijfel altijd een dierenarts worden raad gepleegd. Eventuele dierenarts kosten zijn voor de eigenaar. 

 

Er word een borg gevraagd bij het brengen van de konijnen omdat het helaas regelmatig voor komt dat eigenaren hun konijntjes niet meer komen ophalen na de vakantie. De borg bedraagt €50,- en zal na het ophalen (en verrekenen van eventuele onverwachte dierenarts kosten) van de dieren teruggegeven worden. 

 

De vakantie opvang vind plaats in Anna Paulowna kop van Noord Holland! Er zijn een beperkt aantal opvang plaatsen omdat ik alle dieren ruimte en aandacht wil kunnen geven. Vol is helaas vol. 

 

Heb je interesse, wil je een afspraak maken, een keer komen kijken of wil je vakantie opvang boeken? Stuur de opvang dan gerust vrijblijvend een berichtje. 

 

 

 

Disclaimer: Opvang Reuzen lief kan niet aansprakelijk worden gesteld van ziekte, verwondingen, diefstal of overlijden van vakantie opvang dieren. Hier krijgen ze alle zorg en aandacht die ze nodig hebben. Indien ik ziekte vermoed zal altijd de eigenaar en dierenarts geïnformeerd worden. De gemaakte dierenarts kosten is voor de eigenaar zelf!

 

 

 

 

De getoonde verblijven zijn voor twee konijnen, indien meer konijnen word de ren groter gemaakt. Voor de komst van de vakantiegangers word er verse wilgen takken en bamboe in het verblijf gedaan. 

Wij staan op de website en zijn aangesloten bij  stichting konijnen belangen. Klik op de foto om naar de website te gaan.
Wij staan op de website en zijn aangesloten bij stichting konijnen belangen. Klik op de foto om naar de website te gaan.